Corporate Events

We invest in a long term durable partnership with lots of trust

Business Events

Een seminarie, bijscholing of meeting met een ongedwongen maar verfijnde touch. Wij maken het verschil.

Van onthaal tot diner,
wij verzorgen het culinaire, logistieke & organisatorische luik van uw event.

Seminaries

Verwelkom & verwen uw klanten, collega’s of medewerkers. Wij bieden diverse mogelijkheden van basic tot zeer uitgebreid: ontbijt, mignardises bij een lekkere koffie, tapas & fingerfood,…

Ontdek ook onze mogelijkheid om deze formule enkel te leveren

Afhaalmaaltijden

Elke werkdag kan u op onze catering terecht voor afhaalmaaltijden op bestelling. We werken hiervoor met dagverse producten. Alles ter plaatse voor u klaargemaakt in onze catering keuken te Gent. €12,50 p.p. excl btw. bestel hier

kookworkshop gent
Ogilvy Brussels

Kookworkshop & Teambuilding

Op zoek naar een unieke, versterkende ervaring voor uw team? Wij bieden kookworkshops aan voor zowel grote als kleine groepen.

Catering op maat

Op maat van uw bedrijf maken wij gerechten waar zelf uw bedrijflogo in kan terugkomen. Voor L’Oréal deden wij de opening van hun winkel in Antwerpen & Brussel. Dit met paarse gerechten en alles op basis van natuurlijke producten. Interparking Brussel kreeg van ons een luxe dinner met een BV in hun ondergrondse parking.

Let’s cooperate

Wij helpen u bij de realisatie van een succesvol event met oog voor uw visie

Huiscateraar op uw bedrijf?

In Gent verzorgen we op een aantal locaties dagelijks bedrijfscatering voor personeel en klanten. Kies voor een beleving voor uw klanten en medewerkers en bied hen een private dining experience in uw bedrijf.

We brengen een variatie van ambachtelijke catering waar constante kwaliteit van ons werk en producten centraal staat. Onze duurzame keuzes zorgen voor een langdurige samenwerking.