fruit at work

Vraag hier uw testmand aan / Vermeld hier je werkplek

FRUIT AT WORK MET DE VERSLEVERANCIER: UW DUURZAME PARTNER VOOR KANTOORFRUIT

Kies voor duurzaam en lokaal bedrijfsfruit met Versleverancier, dé specialist in het leveren van vers fruit op kantoor in Vlaanderen.

Fruit op het werk

Bent u op zoek naar een wekelijks moment van vers fruit op het werk? Dan zijn onze fruitmanden de ideale oplossing voor u. Versleverancier zorgt ervoor dat u kunt genieten van duurzaam en lokaal fruit, rechtstreeks van 35 lokale telers en fruitboeren. Ons assortiment bestaat uit een mix van seizoensgebonden fruit dat de nacht van levering voor u wordt ingepakt.

Waarom kiezen voor de Versleverancier?

  1. Duurzame teelt: Onze telers worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun duurzame aanpak. Ze maken gebruik van natuurlijke technieken, zoals natuurlijke meststoffen en het inzetten van insecten en hommels voor het onderhoud van hun planten.
  2. Ecologische levering: Het fruit wordt geleverd in houten fruitkisten, waardoor we bijdragen aan een duurzame en milieuvriendelijke levering.
  3. Kwaliteitscontrole: We hechten veel belang aan de kwaliteit van ons fruit. Daarom controleren we de producten maar liefst drie keer: twee keer intern en een keer bij de levering.
  4. Versgarantie: We streven ernaar om u altijd vers fruit te leveren. Mocht u niet tevreden zijn, dan krijgt u de volgende week een nieuwe levering.
  5. Lekker Oost-Vlaams: Versleverancier is een ambassadeur van Lekker Oost-Vlaams, wat aangeeft dat we lokale producten en producenten ondersteunen.

Hoe verloopt de levering van fruitmanden?

  1. Ons team haalt vijf keer per week verse groenten en fruit op bij de lokale telers.
  2. Het fruit wordt dezelfde nacht nog ingepakt door onze chauffeurs, zodat het enkele uren later bij u op het werk aankomt.
  3. We maken gebruik van onze eigen chauffeurs, die bekend zijn met uw locatie en ervoor zorgen dat uw levering op de juiste plek terechtkomt.
  4. U ontvangt een fruitmand die de hele week vers blijft, en we bieden een versgarantie op al onze producten.
  5. Om bij te dragen aan een afvalvrije maatschappij nemen we het oude kistje mee bij de volgende levering.

Klantentevredenheid voor onze fruitmanden

In 2021 behaalde Versleverancier een klantentevredenheidsscore van 97% voor ons kantoorfruit. Dit werd gemeten bij 100 bedrijven van diverse grootte. Onze specialiteit zijn perfect lichtgele bananen waar u de hele week van kunt genieten. Zo maken we voor u het verschil!

Ontdek binnenkort zelf de voordelen van Versleverancier. Tot ziens!

fruitsoorten thuis

fruit at work
fruitsoorten belgië
telewerk fruitmand
fruit abonnement
grote fruitmand bestellen
fruitmand aan huis
groenten abonnement
tomatenrassen
fruitmand aan huis