UW LOKALE & DUURZAME FRUITLEVERANCIER

fruit at work
fruit klein

Fruit op je werk in Vlaanderen & Brussel

We werken voor uw fruitlevering rechtstreeks samen met meer dan 50 lokale telers. Zo hebben we het jaar rond hardfruit van onze eigen teler in Deinze met 160 hA diverse appels en peren en hebben we een eigen roodfruit pluktuin van 3 hA in Ternat.

Voor druiven, citrus, banaan en steenfruit hebben we een samenwerking met zeer betrouwbare importeurs. Voor uw fruitmand kiezen we producten op basis van de beste smaak en kwaliteit. Je hebt bij ons bananen aan de juiste kleur, zodat je er een week van kan genieten en niet moet wachten tot ze rijp zijn.

Met ons team van vaste chauffeurs zorgen we voor een levering bij u tot op de juiste verdieping. We maken het verschil en leveren jouw fruitmand zelfs tot naast de koffiemachine.

We kunnen een levering aanbieden op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Van 1 fruitmand tot en volledige pallet.

We hebben een samenwerking met een 50 tal boeren. Deze zijn op basis van hun duurzame aanpak en lokale afkomst gekozen. Samen met hen hebben we unieke producten zoals kiwibes, rode conference peer …

 

Onze Fruit at work service

We verpakken alles zeer vroeg op de dag van de levering. Zo heb je steeds super vers fruit

We bieden je 5 dagen versgarantie op alle producten. Zo ben je steeds zeker van de kwaliteit en versheid van jouw fruitpakket.

BEDRIJVEN DIE SINDS HUN OPSTART NOG STEEDS KLANT ZIJN
96.2%