Kan ik zelf mijn groenten kiezen?

Wij selecteren de groenten & fruit op basis van het marktaanbod en wat er die dag vers geoogst wordt. Zo zijn we zeker dat we dagverse producten tot bij u leveren en kunnen we het meeste volume aanbieden voor de prijs die u betaald.

Zijn de groenten BIO

Niet al onze producten zijn biologisch. We kiezen voor lokale telers die op een duurzame manier telen. Sommige telers hebben een bio label. Andere boeren werken op een zeer ecologische manier.

wat als ik niet thuis ben?

Je kan aangeven waar wij jouw bestelling mogen achterlaten, in het tuinhuis, bij je buurman, op een ander leveradres … Dit kan je vermelden bij je levering of je hangt een briefje aan de voordeur.

Waar leveren jullie?

We leveren de producten opnieuw in de regio waar ze geteeld worden. Transportkost GRATIS boven €75,00 anders €4,98 Ontdek hier onze gedetailleerde kaart Levering in Vlaanderen & Nederland

Is dit een abonnement?

Dit is geen abonnement. Je koopt wat je wil, wanneer je wil. Je zal nooit een levering van ons ontvangen zonder dat je deze eerst in de webshop zelf besteld hebt. Wens je graag een abonnement op wekelijkse basis? Dan heb je een voordeliger aankooptarief. Je kan alles hiervoor terugvinden op de pagina ABONNEMENTEN

Close