Dit is zeker mogelijk. Met veel plezier steken wij een kaartje met jouw boodschap bij je bestelling.

Je dient je voor een online betaling met sodexo eerst te registreren op https://sodexo4you.be/nl/payer-en-ligne

Wij selecteren de groenten & fruit op basis van het marktaanbod en wat er die dag vers geoogst wordt. Zo zijn we zeker dat we dagverse producten tot bij u leveren en kunnen we het meeste volume aanbieden voor de prijs die u betaald.

Niet al onze producten zijn biologisch. We kiezen voor lokale telers die op een duurzame manier telen. Sommige telers hebben een bio label. Andere boeren werken op een zeer ecologische manier.

Heel eenvoudig, je vermeldt bij je aankoop welke groenten en fruit je niet lust. Je zal hiervoor andere producten in de plaats ontvangen.

Je kan aangeven waar wij jouw bestelling mogen achterlaten, in het tuinhuis, bij je buurman, op een ander leveradres … Dit kan je vermelden bij je levering of je hangt een briefje aan de voordeur.

Wij leveren alle leverdagen in
GENT + 20km er rond
OP MAANDAG
GENT+ 20km
+ al het kantoorfruit

OP WOENSDAG OOK IN
LOKEREN, BERLARE, ERPE-MERE
ZWALM, OUDENAARDE, ZOTTEGEM
SAS VAN GENT, MOERBEKE, ZELE

OP VRIJDAG OOK IN
BRUGGE, OOSTKAMP
DAMME & KNOKKE
TIELT, RUISLEDE, WINGENE

Ontdek hier onze gedetailleerde kaart

De levering van de boxen gebeurt op
MAANDAG 07u-16u
WOENSDAG 07u-16u
VRIJDAG 07u-16u

Dit is geen abonnement. Je koopt wat je wil, wanneer je wil. Je zal nooit een levering van ons ontvangen zonder dat je deze eerst in de webshop zelf besteld hebt. Wens je graag een abonnement op wekelijkse basis? Dan heb je een voordeliger aankooptarief. Je kan alles hiervoor terugvinden op de pagina ABONNEMENTEN